Maciek pisze:
TheL pisze:
masz moze wolne jakies ip zewnetrzne ? jesli tak to nadaj je jej i nie bedzie problemu. Jest na forum juz taki skrypt kilka razy.
W swoim pędzie do zbierania punktów "pomógł" ocierasz się o absurd. Przyhamuj, bo inaczej ja to będę robił. Jeśli nie wiesz - nie radź. Jeśli nie jesteś pewien, pomyśl najpierw. Zamiast pisać bzdury, idź sobie na lody.
Hint: przekierowania ie można sprawdić z wewnątrz.
Macku chyba troszke przesadzasz, to co napisalem jest dobra porada bo wystarczy znanym Wam skryptem nadac kamerce ip zewnetrzne i po problemie, zapytalem sie kolegi czy ma jakies wolne bo to by bylo dla niego najszybsze rozwiazanie.
Wiesz powiem Ci tak ja sr... na te punkty i pisze na tym forum tylko dla rozrywki i aby sie czegos nowego dowiedziec. Z tych punktow nic nigdy nie bede mial wiec mi na nich nie zalezy (to co czasami pisze z prosba o punkt to ZABAWA)
zacznij byc troszke bardziej wyluzowany bo widze ze ostatnio cos Cie tknelo i zaczales sie strasznie burzyc do mnie.
Jesli na kazdy post mialy by byc podane odpowiedzi konkretne i od reki mowiace co i jak zrobic to na 99% postow na forum nie bylo by odpowiedzie i sam doskonale o tym wiesz.
Zacznij rozumiec ze forum jest do wyrazania swoich opinii i wymiany informacji i takowym powinno pozostac, jesli jest jakis problem powinnismy go rozwiazywac razem i proponowac rozne pomysly a nie tylko to co mysla wazniejsze osoby.
Jakby w tym przypadku koles mial zewnetrzne ip to bym mu przekopiowal skrypt i w 5 minut mialby po problemie a tak posiedzi kilka godzin zanim znajdzie co i jak.
Staraj sie szukac innych rozwiazan niz oczywiste.
Nie mam nic do Ciebie jako do czlowieka ale Twoje podejscie do pewnych osob na forum jest zastanawiajace. Czy Ty myslisz ze ktokolwiek neguje tu Twoja wiedze ? NIE, kazdy wie doskonale ze bardzo duzo wiesz, ale jak juz napisalem czasami potrzeba NOWYCH pomyslow a nie tylko tego co dziala zawsze a jest problemowe.
Chcesz mnie wywalic z forum ? okej jesli masz taka ochote zrob to bo nie chce sie z Toba tutaj sprzeczac bo to nie ma sensu.
Sorki za text
Pozdrawiam serdecznie.