Albercik pisze:
Nie chcemy..."MY" , tzn KTO?
właściciele? administratorzy? nie sądzisz że mamy pełne prawo decydować co chcemy a czego nie?
Albercik pisze:
Nie zauważyłeś , że jest to całkiem przydatny temat ? Co do spożywczego to myślę , że jak najbardziej przesadziłeś, ale powiedz mi dlaczego "NIE" dla ogłoszeń tego typu? Oczywiście w innym dziale...
otóż nie masz racji. Z moich dośwaidczeń wynika, że ogłoszeniodawcy nie potrafią postępować według prostych zasad - tylko na temat. Wex przykład grupy dyskusyjnej pl.rec.foto - pozwolono na pojedyncze przywatne ogłoszenia związane z tematem grupy, i w krótkim czasie ogłoszeń było więcej niż innych tematów. I pół biedy jeśliby to były tylko ogłoszenia zwiazane z fotografią. Nie były. żeby uniknąć ogłoszeń na pl.rec.foto.cyfrowa stworzono dwie grupy *giełda w chierarchii alt. ogłaszane były na wszystkich grupach zwiazanych z fotografią - i co? nic, nadal na grupach pl.rec.foto.* jest mnóstwo ogłoszeń. O czymś takim jak pytania na odpowiednich grupach zapomnij... a usenetu używają zazwyczaj nieco bardziej doświadczeni użytkownicy niz ci z for www.
Albercik pisze:
to świetne miejsce do szukania dobrego specjalisty.
Żartujesz, prawda?
Albercik pisze:
Wracając do tego "MY"...MY którzy mamy pracę?
Ja jestem zdania , że powinien znaleźć się odpowiedni dział do czegoś takiego. To samo tyczy się działu "Giełda Sprzętu" , czasami ludzie chcą coś kupić , sprzedać , czasami są to podzespoły serwerowe, których nigdzie już nie znajdziesz, a potrzebne są jakieś pieniądze na inne cele, czy choćby inny, nowy sprzęt, którego nikt za darmo nie wyda. Może zrobić by tak ankietę , głosowanie kto jest "za" a kto "przeciw" ?
Cóż... nie pierwszy raz mamy odmienne zdania. Ale póki co dura lex, sed lex...
Co zaś do giełdy, to wiedz, że na dawnym (oryginalnym) forum Freesco takowa funkcjonowała dokałdnie w takiej samej formie ja u nas. Stąd zresztą wziął się pomysł