Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 16 sierpnia 2025, 23:50

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
no coz, jak w temacie, poprostu psuje sprawdzone przynajmniej u mnie w sieci, czy ktos ma moze podobne problemy ? przerzucilem sie na 0.2.7 i jest ok :D

Tytuł:
nie bardzo potrafie sobie to wyobrazic ze fressco psuje zalaczniki...
jesli by tak bylo to wszystkie przesylane dane byly by do bani...
a tak w ogole to przeciez jest weryfikacja dla wysylanych jak i sciganych danych wiec tym bardziej dla mnie nie ma sensu taka teza...

Tytuł:
I ja sie zgadzam z tym, ze to nie ma sensu, jedyne co moge dorzucic to, ze juz razmialem taka sytuacje sporo wczesniej jeszcze przy freesco 0.2.7 na dysq hdd, padlo raz zasilanie na serwerq i po tym zalaczniki, pliki (ftp) sie psuly tyle ze wychodzace, ale takie powyzej 5MB mniejsze przechodzily, no ale to awaria wiec nie ma co sie dziwic, chociarz wtedy tez nikt nie wiedzial o co chodzi. A teraz skoro to nie wina freesco to czego? Powiedzmy ze sprzet, ale caly wymienilem na nowy. No i znowu jestem w martwym punkcie, chyba ze jakas opcja we freesco moze cos takiego robic ? Jak ktos ma jakies sugestie to chetnie sie pobawie.
Pzdr. ArqS

Tytuł:
Znalazlem problem zwalona karta sieciowa to nie wina freesco :) teraz wszystko jest ok. jak widac nowy sprzet tez moze byc skopany :(

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.