Z moich doswiadczen to wiem ze taniej wychodzi nawet bez zezwolenia poscic niz radiowo 100 metrow skretki to 70 zl najwyzej utna ,a zezwolenia to tez mozna zalatwic probowales starego polskiego sposobu "w lape "

heh tez taniej wyjdzie .A co do radiowek to 1 bardzo drogie moze ktos ukrasc 2 w tak duzej sieci bedzie to lipnie dzialac te uzadzenia najtansze tzn 1000 zl to ledwie 20 osob obsluguja zakladalem takie cos na 20 osobowy lan i cienko bylo z tym ze to rok temu bylo ale znacznie mysle sie to nie poprawilo. Po drugie jak oba nie beda mialy pomiedzy soba pustej przestrzeni to musisz stosowac anteny a w anteny wala pioruny i po antenie a czasem nawet po urzadzeniu za 1000 zl zostaje proch .
Wiec jeszcze pomysl o nieoficjalnych sposobach np powiesic kabel pomiedzy oknami dwoch domow a nie po dachu i jak ktos to utnie ???
Albo metoda czego oczy nie widza tego sercu nie zal zrobic przekop plytki jak nikt nie widzi np od 4 do 6 albo w nocy co jest mozliwe przy 30 metrach i urzyciu narzedzi rolniczych np plug do zrobienia plytkiego rowka a zakopujesz recznie lopatami oczywiscie jesli pomiedzy jest ulica to trzeba sie bardziej postarac chociaz u mnie wynajeci zule za jabola poradzili sobie z tym ,a tak wogole to juz mi nie raz pomagali z wielkim poswieceniem i narazeniem zdrowia i zycia bez sprzetu problemy rozwiazuja
Administracja na pewno chce kasy po prostu a najpewniej nie administracja tylko jakis pierdziel co to zalatwia .
Ps mozesz powiedziec jak sie legalnie zalatwia takie pozwolenie bo zawsze robilem troche na skroty albo bez pozwolenia .