ok ok czytam i czytam i sam sobie nie wierze jestem totalna lama to po pierwsze linuxem bawie sie od 4 dni zainstalowalem suse 9.3 ale muli mi sprzeta niesamowicie wiec znalazlem ndd instalacja miodzio ale co potem ? zainstalowalem ten mrtg bo wyczytalem ze to statystyki ale nie ma nigdzie opisu jak do nich wejsc jak pokonfigurowac wy tu sie miesem obrzucacie a ja mam KLOPOT poprosze o jakies wskazowki co dalej w X faktycznie jest duzo latwiej skrzywienie windowsowe lubie czytac i chetnie sie ucze ale jak wpisuje w google ndd to mi wywala norton disk doktor grr co mnie drazni samo odnalezienie stron z opisami ndd zajmuje duzo czasu owszem instalacja pakiety sa poopisywane latwo sie insaluja ale jezeli cos bardziej ambitnego chcialby ktos zrobic ? taki jak ja odmuzdzony windowsowiec gdzie sie doksztalcic prosze o jakies linki lub sugestie co mozna z tym zrobic potrzebuje routerka dla 6 maszyn po lokalu nic pozatym statystyki i dzielenie lacza jakies dynamiczne nie skazujcie mnie znowu na winde i ccproxy HEEEEELP kosmici sa wsrod was a wy tego nie zauwazacie to ze jestem skaleczony przez bila gatsa to nie oznacza ze tak ma mi pozostac ja naprawde bałwan jestem sie zmienic
--
Dostawa hurtowa brakujących znaków przestankowych
.............................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
;;;;